Bakkie doen?

Samen even lekker een bakkie koffie doen blijft een populaire manier om de sociale contacten weer wat leven in te blazen. Want in je oh zo volle (digitale) agenda is altijd wel even plaats voor een kopje koffie. Het liefst met vrienden natuurlijk. Hyves en Douwe Egberts maken dat ‘bakkie doen’ nog even iets gemakkelijker met de DE koffiekring!

Omdat contact leggen via Hyves nou eenmaal tien keer gemakkelijker gaat dan in het echt, hebben zij de koffiekring als gadget uitgevonden. Zo kun je via Hyves heel gemakkelijk je eigen koffiekring maken en vrienden uitnodigen een bakje met je te drinken. Als je vriend(in) dit wel ziet zitten en jullie ook nog eens in een Douwe Egberts Koffie Café belanden, krijg je bij aankoop van je kopje koffie de tweede gratis. Check hier hoe het precies werkt!

De actie loopt nog tot en met 30 november 2009.

Lees ook:Jouw duet met Alain Clark of Jacqueline Govaert!
Lees ook:Schulden aflossen via Hyves
Lees ook:Kom naar de Halloween Fright Nights 2010!
Lees ook:Jouw boekenkast op Hyves
Lees ook:Energiedrankjes werken niet; alleen nare bijwerkingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>