Gezocht: lelijkste kerstkaart ooit

De koelkast, muur of woonkamer in jouw huis hangt er ongetwijfeld vol mee. Rond deze tijd ontkom je er niet aan, voor je het weet liggen er weer een paar in de bus. Ik heb het natuurlijk over kerstkaarten. De sfeervolle kaartjes met plaatjes van engeltjes, herders in de nacht, kerstbomen en sneeuwpoppen erop. Niet elke kaart is even mooi en daarom organiseert Boomerang de Verkiezing van de Lelijkste Kerstkaart.

De gratis kaartjes bij jouw op school of in de bieb zijn waarschijnlijk die van Boomerang. Het hele jaar door kraken zij hun hersenen om de allerleukste kaartjes voor jongeren te maken. In december komen er heel wat kaartjesmakers bij en daar zit volgens hen een hele hoop troep tussen. De ene kaart nog lelijker dan de andere.

Toen ook bij Boomerang de vreselijkste kaartjes ooit binnenstroomden, kwamen ze op het idee van verkiezing. Op zoek naar de allerlelijkste kaart dus. Daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Dus heb jij nog een paar afzichtelijke kerstkaartjes in de bus gekregen? Je kunt ze tot 30 december opsturen of je scant en mailt ze even.

Natuurlijk valt er ook wat te winnen. Zowel de zender als de ontvanger van de lelijkste kaart krijgen een gratis ontwerp aangeboden voor de kerstkaart van 2010.

Opsturen kan naar Postbus 37398, 1030 AJ in Amsterdam en mailen naar [email protected]


Lees ook:De lelijkste kerstkaart van 2009
Lees ook:Jouw Idee, Jouw Wijk
Lees ook:Naakthond Mugly (=spuuglelijk) lelijkste hond ter wereld
Lees ook:ID-kaart voor 14-jarigen niet meer gratis
Lees ook:Geef je cadeautje weg en maak een ander blij

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gezocht: lelijkste kerstkaart ooit

  1. Pingback: De lelijkste kerstkaart 2009 | Jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>