Lichaam Millie terecht

De eerste bos bloemen bij de vindplaats van Millie Boele

De eerste bos bloemen bij de vindplaats van Millie Boele

Een dramatische afloop in de zaak rond het twaalfjarige meisje Millie Boele. Haar lichaam werd gisteravond gevonden in de tuin van de buurman.

De man die het lichaam in zijn tuin verborg was een 26-jarige politieman, werkzaam bij het korps Rotterdam-Rijnmond. Hij meldde zich op het  bureau met de mededeling dat hij belangrijke aanwijzingen had rond haar verdwijning. Politie hield hem direct aan en ging op onderzoek uit.

Gisteravond onderzochten politiemensen zijn tuin. Daar troffen ze het levenloze meisje aan. Hoe zij om het leven is gekomen wordt nog onderzocht.

Overal heerst verslagenheid om  het verlies van het meisje. Het Stedelijk Dalton Lyceum in Dordrecht, waar Millie in de brugklas zat, heeft een gedenkhoekje gemaakt. Leerlingen kunnen hier hun condoleances achterlaten. Ook op internet is het verdriet volop aanwezig. Online condoleanceregisters stromen vol met berichten vol medeleving.

Lees ook:Verdwijning Millie (12) staat op tape
Lees ook:Update: videobeelden waren niet van Millie
Lees ook:Meisje (14) overleden na val van paard
Lees ook:Twitterend meisje opgepakt
Lees ook:‘Weer twee Turken minder’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>