Man verhandelt illegale wapens aan jongeren

boksbeugelIn het Twentse Overdinkel is maandag een 50-jarige man aangehouden omdat hij wapens zou leveren aan jongeren uit Losser. Jongens tussen de 14 en 17 jaar scoorden bij hem voornamelijk boksbeugels.

De man kwam bij de politie in beeld na enkele tips van jongeren en ouders. Tijdens de huiszoeking bleek dat deze tipgevers eht bij het juiste eind hadden. In de woning vond de politie een hele lading aan wapens. Aanwezig waren enkele valmessen, zeventien ploertendoders, vijf ‘rambomessen‘, elf boksbeugels en twee balletjespistolen.

De man heeft inmiddels schuld bekend. Aangezien de politie vreest dat er ook buiten Losser wapens onder jongeren zijn verhandeld raden zij ouders aan extra alert te zijn. Boksbeugels en de overige wapens zijn verboden in Nederland. Wanneer ouders deze toch aantreffen doen ze er goed aan deze bij de politie in te leveren.

Bron: Volkskrant

Lees ook:Chinese leerling sterft na straf
Lees ook:Startkwalificaties niet voldoende; kwetsbare jongeren dupe
Lees ook:Gangsters Harderwijk maken filmpje
Lees ook:Man weigert bier af te staan
Lees ook:Jongeren de mist in op Teenage Party

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>