Jongen doet bommelding op school voor een paar vrije uurtjes

horloge kijkenJe kunt je ziek melden of gewoon wegblijven en als je een beetje uithoudingsvermogen in je hebt zit je de les waar je bij moet zijn gewoon uit. Een leerling uit het Oost-Vlaamse Eke zag in alle drie de opties geen goed plan. Hij vond een eigen manier uit om eerder de les uit te komen.

In de middag had de jongen blijkbaar echt geen zin meer om nog langer op school rond te hangen. Daarom deed hij rond 14.30 uur een bommelding. Volgens hem zou er een bom op school ontploffen. De autoriteiten namen het telefoontje uiterst serieus een ontruimden de school.

Ongeveer honderd kinderen moesten in verband met de gevreesde dreiging de school verlaten. Al gauw werd duidelijk dat het om een valse melding ging. Later bleek uit het telefoonverkeer dat een leerling de melding op zijn geweten had.

Wat een gedoe voor een paar uurtjes minder school..

Bron:  NU.nl

Lees ook:Jongen (15) doet valse bommelding via Twitter
Lees ook:Leerlingen sturen naaktfoto´s lerares hele school door
Lees ook:Lesbisch meisje klaagt school aan
Lees ook:Twaalfjarige jongen opgepakt voor moord op ouders
Lees ook:Studenten eten goudvissen!!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>