Jongen beklad schoolraam

spuitbusStiekem de boel onderkladderen, het is populair deze week. In Deventer waren zaterdagnacht een aantal jongeren bezig geweest met verf, maandag was het raak in Roosendaal. Een 15-jarige jongen werd aangehouden omdat hij een raam van een school had beklad met een spuitbus.

Het was gauw duidelijk wie de dader was van de smeerboel op het raam want de jongen had zijn eigen naam erop gespoten met verf. Ook had hij de boel op het dak zitten slopen. Hij klom op het dak en trok een afdekstrip kapot. Samen met twee vriendjes werd hij door de politie betrapt toen hij bezig was met zijn baldadigheden.

De politie vond een passende straf. Hij mocht zelf het raam van de school weer schoon schrobben. Ook is er een proces verbaal opgemaakt voor baldadigheid. Zijn ouders zijn op de de hoogte gesteld, evenals die van zijn vriendjes.

Tja, wie zijn billen brandt..

Bron: Nationale Onderwijsgids

Lees ook:Jongens betrapt met vuurwerk
Lees ook:Zeventienjarige neergestoken na waarschuwen man
Lees ook:Dronken jongen vindt gezelschap in weiland
Lees ook:‘Mijn marihuana is gestolen’
Lees ook:Groepje jongens steekt elfjarige neer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>