Ontvoerde jongeren teruggevonden in Nederland

hugNa tweeënhalf jaar ontvoering weer herenigd worden met je moeder. Twee Amerikaanse jongens en hun neefje maken het mee. De jongens werden door hun vaders ontvoerd vanuit Californië maar zijn nu weer terecht. Ze werden aangetroffen in een asielzoekerscentrum in Dronten.

Na de zomervakantie van 2008 brachten de vaders, twee broers,  hun kinderen niet weer terug naar hun moeders. De mannen verdwenen van de aardbodem, samen met hun zoontjes. De vrees dat ze terug zouden gaan naar hun vaderland Syrië was groot. Maar dat gebeurde niet.

De zoektocht naar de jongens leidde dit jaar naar Griekenland, hier zouden de vaders hun ouders hebben bezocht. Later kwam de politie er achter dat de ontvoerde kinderen niet in Griekenland zaten, maar in Nederland. Onder een valse identiteit bevonden ze zich in het asielzoekerscentrum van Dronten.

De moeders zullen na 2,5 jaar weer herenigd worden met hun zonen, de vaders én hun ouders zijn aangehouden op verdenking van kinderontvoering.

Bron: NOS Headlines

Lees ook:Moederdag zonder cadeautjes
Lees ook:Politie VS voorkomt aanval op school
Lees ook:Twee verdachten seksueel misbruik bekennen
Lees ook:Jongeren maken zich niet druk om corrigerende tik
Lees ook:Zestienjarigen gepakt op diefstal na verlof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>