Scholieren maken film over loverboys

Sociale media is een leuke manier om met je vrienden in contact te blijven. Maar er zitten ook mensen op met minder leuke bedoelingen. Loverboys bijvoorbeeld, want de ‘coole’ jongen die je opeens aanspreekt en overlaadt met cadeaus, die is allang verleden tijd. Loverboys van tegenwoordig pikken hun slachtoffers online op. Scholieren van het Augustinuscollege in Groningen maakten hier een film over.

Helemaal voor en door jongeren is de film What Denk Jij’. Vanavond ging hij in de Must See Euroborg te Groningen in première.

Jongeren van nu zitten zowat aan internet vastgegroeid. Ze zijn urenlang online en dit is dus ook bij uitstek de plek waar jongeren te bereiken zijn. Voor vrienden maar ook  voor loverboys. Het is voor de jonge meiden lastiger op deze manier een loverboy te herkennen en dus maken deze jongens nog steeds slachtoffers.

De film is geregisseerd door Tom Porte (15), het is zijn eerste grote filmproject. Bij deze taak kreeg hij hulp van Martin Drent, 18 jaar, producer en cameraman.

Bron: Blik op Nieuws

Lees ook:Loverboys zijn laffe boys
Lees ook:Loverboys steeds agressiever
Lees ook:Loverboy-slachtoffers staan weer op straat
Lees ook:Weg met die loverboys!
Lees ook:‘Loverboys zijn pooiers’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Scholieren maken film over loverboys

  1. laura

    hoe kan je die film zien? komt hij gewoon in de bios?

      /   Reply  / 
  2. Lisa

    Heb ‘m gezien en hij is echt heel slecht. We hebben er allemaal flink om gelachen. Goed initiatief, maar echt belabberd gemaakt, zelfs voor een 15- en een 18-jarige.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>