Schaaf je talenkennis bij op vakantie!

De zomervakantie, hij lijkt nog ver weg maar voor je het weet liggen we met zijn allen weer met de zon op de bol op het strand. Wil jij tijdens je vakantie niet alleen relaxen en leuke dingen zien maar ook nog iets aan je taalvaardigheden doen? Dan is een taalreis misschien iets voor jou!

PLUS Taalreizen breidt haar aanbod aan taalreizen uit en biedt jongeren onder de 18 jaar komende zomer ook de mogelijkheid om Duits te leren in Frankfurt of Engels in Londen. De jongerenreizen die PLUS Taalreizen aanbiedt, bestaan uit taalcursussen die worden afgewisseld met activiteiten en excursies. De taalcursussen vinden plaats in kleine internationale groepjes met leeftijdgenoten, onder begeleiding van een ervaren docent.

Tamara Knegtel van PLUS Taalreizen: “De taalreizen zijn voor jongeren ideaal om op een leuke manier een taal onder de knie te krijgen. De docenten zijn getraind in het lesgeven aan jonge cursisten en vullen de lessen op een speelse en effectieve manier in. Naast de taallessen is er genoeg tijd voor ontspanning, excursies en activiteiten, waardoor je ook echt vakantie kunt vieren. Veel fun dus!

Er worden bijvoorbeeld volleybaltoernooien, filmavonden of uitstapjes naar nabijgelegen steden georganiseerd. We merken dat deze jongerenreizen vanwege het unieke karakter steeds populairder worden. Vooral de jongerenreis naar Malta om Engels te leren is favoriet. Maar ook bij de overige jongerenreizen moet je er op tijd bij zijn, want ze zijn snel volgeboekt.”

Korting
Broers, zussen, neven en nichten gaan regelmatig samen op vakantie. PLUS Taalreizen biedt speciaal voor hen familiekorting aan. Familieleden die tegelijkertijd een jongerenreis boeken, krijgen elk 30 euro korting. De jongeren die liever met vrienden of vriendinnen vakantie vieren, kunnen ook profiteren van een korting van 30 euro p.p. bij een boeking voor minstens drie personen.

Meer info? Kijk dan eens hier!

Lees ook:Morgen is het National Glamour Day
Lees ook:Jongeren graag met pa en ma op vakantie
Lees ook:Win een eindexamenreis bij Bombasta Travel
Lees ook:Zon, zee en feesten na je eindexamen
Lees ook:Vakantiebaan levert minder op

1 Reacties // Reageer

One thought on “Schaaf je talenkennis bij op vakantie!

  1. Hotel Titanic

    Weg interessant maar ben bang dat de vluchten naar Chersonissos dit jaar niet aan te slepen zullen zijn. Veel jongeren zijn nu eenmaal niet geïnteresseerd in hun persoonlijke ontwikkeling. Jammer, maar dat houd natuurlijk wel in dat als de jongeren dergelijke taalnreizen boeken ze wel met een groep mensen zijn die allemaal voor hetzelfde komen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>