Interview jouw held!

De minister-president, een topvoetballer of een bekende acteur. Iedereen heeft wel iemand die hij of zij bewondert. Een held is zo gevonden maar zelf een held zijn?

Jouw favoriete bekende Nederlander is regelmatig op de buis te bewonderen maar hoe is deze persoon in het echt? Er zijn vast duizend-en-één dingen die je wilt vragen aan jouw idool. Doe jij mee met het project ‘hoe word ik een held?’ dan sta jij misschien binnenkort oog in oog met jouw held om hem of haar het hemd van het lijf te vragen!

Hoe?!
Schrijf je in op www.hoewordikeenheld.nl en wie weet ben jij een van de tien gelukkige jongeren die een workshop interviewen mag volgen bij Kidsweek. Kidsweek redacteur Maarten Hogenstijn en freelance fotograaf Sander Koenen leren jou de kneepjes van het interviewen en daarna mag je zelf aan de slag, met jouw favoriete bekende Nederlander natuurlijk.

Alle interviews zullen verschijnen in een boek voor en door kinderen. Doe jij mee?!

Foto: By European People’s Party (EPP Congress Warsaw) [CC-BY-2.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Coen en Sander van 3FM in Habbo Hotel
Lees ook:Jouw boekenkast op Hyves
Lees ook:Franse brandweerman stak bosbranden aan
Lees ook:Kidsweek eruit, 7days erin
Lees ook:Speel het Coen & Sander Vrienden van de Show Spel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>