Jonge hasjdealer valt door de mand

Je bent tiener en succesvol drugsdealer. Dat je het doet is je eigen keuze maar daar loop je over het algemeen niet mee te koop. Een 18-jarige jongen uit Almere deed dat wel en kan nu verslag uitbrengen aan de politie.

In een filmpje op internet was te zien hoe de tiener flink binnenliep met zijn hasjcollectie. Op de beelden pronkte hij met zijn drugsvoorraad, het geld dat deze handel hem opleverde en alle luxe die daarbij komt kijken. De jongen was behoorlijk tevreden en voldaan over zijn business.

Tot voor kort dus want dankzij het filmpje wisten rechercheurs zijn adres te achterhalen. Donderdag stonden zij onverwachts bij de jongeman op de stoep en troffen naast een grote hoeveelheid hasj en contant geld ook een nepvuurwapen aan. De jongen moest mee naar het bureau en zit daar momenteel nog vast op verdenking van drugshandel en het witwassen van geld. Een stuk minder stoer opeens.

Bron: NU.nl
Foto: Door Coaster420 (Eigen werk) [Public domain], via Wikimedia Commons

Lees ook:Jonge brandstichter opgepakt
Lees ook:Tiener steelt miljoen euro
Lees ook:Franse tiener gijzelt peuters
Lees ook:Nederlander heeft gemiddeld 45 euro en 14 cent op zak
Lees ook:Daders zware mishandeling Eindhoven melden zich

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>