Chinese jongen neergestoken na cheaten

mes hoofdEen Chinese jongen zal zich in het vervolg nog wel twee keer bedenken voor hij cheats gebruikt in een computerspel. Het schietspel Counter Strike werd de jongeman (17) uit China bijna fataal.

De jongen speelde het spel in een internetcafé. Andere aanwezigen beschuldigden hem ervan dat hij tijdens het spelen een ‘wall-hack’ gebruikte, een cheat waardoor de speler door muren heen kan kijken.

Buiten het internetcafé ontstond er een ruzie waarbij een medespeler een mes pakte en deze in het hoofd van de jongen stak. Het mes doorboorde bijna het hele hoofd van de speler.

Wonderbaarlijk genoeg leefde de jongen nog. Hij was nog bij bewustzijn en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens een operatie van tien uur hebben is het mes succesvol verwijderd.

Het schijnt dat ze in de provincie Jilin in China extreem serieus zijn in het spelen van Counter Strike. Cheaten is dan ook ten zeerste uit den boze.

Bron: Techzine

Foto: Static.tz.nl

Lees ook:Bamboespeer doorboort nek 13-jarige
Lees ook:Jongen dood om mp3-speler
Lees ook:Zeventienjarige neergestoken na waarschuwen man
Lees ook:Jongen (15) knalt met hoofd tegen brug en overlijdt
Lees ook:Jongen zwaargewond door carbidschieten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>