Stinkende winnaar

Foto: Privébezit

Foto: Privébezit

In een schoenenwinkel werken is enig. Zeker als je van schoenen houdt. Maar zo rond de zomer komen er ook wat nadelen bij kijken, vooral in de vorm van nare luchtjes uit andermans stinkschoenen. Gelukkig heb ik de elfjarige Trinette Robinson uit Connecticut nog nooit hoeven helpen. Zij heeft namelijk de meest stinkende schoenen van Amerika

Met haar stinksneakers won zij de ‘National Odor-Eaters Rotten Sneaker-wedstrijd’. Haar schoenen deden de jury haast achterover slaan van de geur. Daarmee won ze de jaarlijkse wedstrijd voor jongeren.

Een panel van “geurspecialisten” ging alle schoenen bij langs. Robinson was de overduidelijke winnaar. Dat komt volgens haar omdat ze haar schoenen veel buiten gebruikt tijdens haar vrijwilligerswerk voor een milieuorganisatie. Ook hielp de paardenpoep waar ze in was gestapt mee aan een riekend aroma.

De winst levert ook nog iets op. Namelijk 2500 dollar, een all-in verblijf in New York, tickets voor de musical The Lion King en een assortiment geurvreters van de wedstrijdsponsor. De schoenen van het meisje worden opgenomen in de “Hall of Fumes”.

Bron: Telegraaf

Lees ook:Robinson trapt af met web-only Vrienden Expeditie
Lees ook:Twaalfjarige helpt bij bevalling
Lees ook:Finale Expeditie Robinson: Wie gaat er winnen?
Lees ook:Nieuw jongerenmagazine: FOR FREE
Lees ook:360° Facebook app legt geheimen Robinson-eiland bloot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>