Student verliest pink tijdens potje football

footballDoe je aan sport dan weet je: dat gaat een keertje mis. In iedere sport is er namelijk wel iets dat fout kan gaan. Een enkelblessure of een tennisarm, een gebroken been of een gat in je kop, je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel eens gebeurd tijdens het sporten. De 21-jarige Greg Nosal, student aan de universiteit van Blacksburg (VS) kan er goed over meepraten. Hij verloor zijn pink tijdens een potje football.

Het is een harde sport, football. Nosal weet er alles van maar liet zich niet kennen. Tijdens een footballwedstrijd kwam de student in de eerste helft met zijn pink vast te zitten tussen twee helmen. Iedereen die zijn vinger wel eens tussen de deur heeft gehad weet hoe zeer zoiets ongeveer moet doen. Toch liet hij het er niet bij zitten en speelde gewoon verder.

Pas een paar minuten later kreeg hij in de gaten dat het meer was dan een blauwe vinger. Er spoot namelijk bloed uit zijn handschoen. Na nadere inspectie vonden ze in zijn handschoen de restanten van zijn pinkie. Nosal vond de blessure echter niet ernstig genoeg om het veld uit te stappen, hij speelde het spelletje gewoon uit. Pas op het eind van de wedstrijd ging hij naar het ziekenhuis.

Dapper, maar verstandig?

Bron: NOS Headlines

Lees ook:Vinger knippen in Limburg
Lees ook:Voetbal of porno: speel Football or Porn
Lees ook:Willen we meer studiefinanciering?
Lees ook:Dronken student slikt sleutel in
Lees ook:Jongerenblog Rituals geur: Magnolia & Pink Pepper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>