Tienjarige bevallen

baby voetKinderen die kinderen krijgen. Het is waanzinnig maar het gebeurt. Een recent voorbeeld vond vorige week plaats in Zuid-Spanje, daar beviel een tienjarig meisje in het ziekenhuis van de Spaanse stad Jerez de la Frontera.

De baby woog bij de geboorte 2,9 kilogram en maakt het. evenals de moeder, goed. Beiden mochten dit weekend weer naar huis. Het meisje is van Roemeense afkomst en scheen al zwanger te zijn voor ze naar Spanje toe kwam. Volgens de buren van het meisje leek ze wel ouder, zij schatten haar een jaar of 14, 15. Ook de vader is nog niet meerderjarig.

Of het meisje echt goed zorg kan dragen voor haar kind valt nog te bezien. Als zij kan overtuigen dat zij en haar familie goed voor de kleine kunnen zorgen mag het kindje blijven, anders worden er andere maatregelen getroffen.

Moet je voorstellen, een meisje van tien dat een kind op de wereld zet. Tegenwoordig zijn kinderen nog amper écht kind. Want al voor ze naar de middelbare school gaan zijn ze bezig met seks.. Wanneer dat meisje twintig is, wat ook al vroeg is om moeder te worden, dan kan haar kind bij wijze van spreken ook al zwanger zijn! Waanzinnig..

Bron: HLN

Foto: Doreen Dotto (Wikimedia)

Lees ook:Tieners (14) jongste ouders Engeland
Lees ook:Tiener gooit baby voor bus
Lees ook:Tienermoeder brengt pasgeboren baby om het leven
Lees ook:Meisje (16) krijgt 7 kinderen
Lees ook:Meisje van 11 bevalt op het toilet

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tienjarige bevallen

  1. femke

    niet normaal

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>