Tiener pleegt zelfmoord na ontdekking spiekbriefje

Met een slecht rapport thuiskomen werkt bij geen enkele ouder op de lachspieren. Een 15-jarige jongen uit Saoedi-Arabië nam deze zaak wel heel serieus. Tijdens een toets werd de jongen betrapt op spieken, niet veel later pleegde hij thuis zelfmoord, dat meldt Het Laatste Nieuws.

Goed presteren op school is belangrijk en spieken hoort daar natuurlijk niet bij, ook al levert het sommige leerlingen ongetwijfeld een aantal hoge cijfers op. De 15-jarige jongen dacht zijn cijfer wat op te krikken met een spiekbriefje maar werd op school betrapt. Na de schooldag hing de jongen zich thuis op. De politie heeft de zelfdoding bevestigd.

De jongen kwam uit een groot gezin. Zijn vader heeft drie vrouwen en zo bezat de jongen 22 broers en zussen. Hij zou geen psychologische problemen hebben gehad, aldus zijn vrienden.

Bron: HLN
Foto: By Hariadhi, myself (Own work) [http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html">GFDL, CC-BY-SA-3.0 or CC-BY-2.5], via Wikimedia Commons

Lees ook:Jongen (16) slachtoffer van schietpartij
Lees ook:Jongen (12) wil hond neersteken
Lees ook:Tieners overvallen huis met kinderen
Lees ook:Twaalfjarige belandt onder berg zand
Lees ook:Tiener (14) mishandelt Amsterdamse man (40)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>