Zoektocht naar hond eindigt in vuurzee

In een huis in St. Petersburg, Florida, was een 15-jarige jongen zijn hond kwijt. Met een kaars in de hand ging de tiener op zoek naar zijn trouwe viervoeter die nergens bleek te bekennen. De kaars en het bed bleek een slechte combinatie. Het hele huis ging in vlammen op.

Volgens de brandweer ontstond de brand onder het bed waar de jongen naar zijn hond had gezocht. Het kleine vlammetje van de brandende kaars werd al gauw een grote vuurzee. Nadat de jongen tevergeefs probeerde het vuur te blussen met een tuinslang kon hij gelukkig het huis tijdig verlaten. Een lichte rookvergiftiging hield hij eraan over.

Voor de hond liep het een stuk slechter af. Zijn jonge baasje slaagde er niet in op tijd de schuilplaats van de hond te vinden, het diertje werd dood gevonden in de kamer waar de brand ontstond.

Bron: HLN.be
Foto: By Sarah venturi (Own work) [GFDL or CC-BY-SA-3.0-2.5-2.0-1.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Jongeren redden man van brand
Lees ook:Jongen (19) sticht zeven keer brand bij zijn stagebedrijf
Lees ook:Jongen met harddrugs op zak aangehouden
Lees ook:Dertienjarige opgepakt voor mishandeling
Lees ook:Verjaardagsfeest loopt flink in de soep

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>