Mobieltje voor moslims

De elektronische editie van de koran, een GPS-systeem die altijd de exacte locatie van Mekka kan aanwijzen en een wekker die aangeeft wanneer het tijd is om te bidden. Dit zijn enkele voorbeelden van functies waarmee het ‘moslimmobieltje’ van het Britse bedrijf Lebara zoal mee is uitgerust. In veel landen is het mobieltje al een enorm succes gebleken. Steeds meer bedrijven proberen een bepaalde doelgroep aan te spreken door functies in te bouwen die voor die mensen handig zijn. Neem bijvoorbeeld ook de Samsung LadyPhone. Veel vrouwen willen hem hebben om calorieen en de biologische klok bij te houden. Wat ik echter totaal niet begrijp, is waarom het spiegeltje er niet meer inzit. Is toch onmisbaar voor een vrouw? Ik neem aan dat Lebara ook niet stom genoeg is om binnenkort de koran niet meer in het moslimmobieltje te zetten..

Lees ook:15 jarige tiener wil Zikle en Kindertent stoppen!
Lees ook:Vrouwen: tv in slaapkamer funest voor seksleven
Lees ook:Biologisch eten niet hip, wel oké
Lees ook:Voor straf de Koran uit het hoofd leren
Lees ook:Film al je zomerse activiteiten met Samsung W350 camcorder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>