Sci-fi actiefilm Oblivion met Tom Cruise en Morgan Freeman

De spannende sci-fi actiefilm Oblivion, met Tom Cruise en Morgan Freeman, draait vanaf 11 april in de bioscoop. Hij is zelfs te zien in IMAX. Jongerenblog viert dit met een speciale actie. We mogen een aantal lezers namelijk blij maken met een gaaf shirt en cap.

Tom Cruise speelt de hoofdrol in Oblivion, de nieuwe film van de regisseur van TRON: Legacy en de producent van Rise of the Planet of the Apes. In de toekomst is de aarde onherkenbaar veranderd en maakt Jack Harper (Tom Cruise) deel uit van een enorme operatie. Hun missie is om de laatste cruciale grondstoffen te delven na tientallen jaren oorlog tegen de angstaanjagende vijand, genaamd the Scavs.

Het leven van Jack verandert plotseling als hij een prachtige onbekende vrouw redt uit een neergestort ruimteschip. Dit leidt tot een reeks gebeurtenissen die vragen oproept over zijn bestaan, waarbij het lot van de mensheid in zijn handen komt te liggen. Andere acteurs die in deze film schitteren zijn Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster Waldau en Melissa Leo.

www.facebook.com/OblivionNL - www.oblivion-film.nl

WINNEN!
Jongerenblog mag leuke prijzen van deze film weggeven! Wil jij winnen, stuur dan een mailtje naar [email protected] met daarin je adres. Laat ons hier weten waarom jij nieuwsgierig naar deze film bent.

Lees ook:Jack Reacher volgende week in de bioscoop (Win!)
Lees ook:Jongerenblog bekijkt actiefilm Oblivion
Lees ook:Win kaartjes voor spannende crime-thriller The Sweeney
Lees ook:Rise of the Guardians 24 november in de bios! (Win)
Lees ook:Win bioscoopkaartjes voor Black Out @Jongerenblog

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Sci-fi actiefilm Oblivion met Tom Cruise en Morgan Freeman

  1. Pingback: gratis naar de film» Identity Thief nu in bioscoop; Win DVD op @Jongerenblog - Blog.nl (Blog) » gratis naar de film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>