Snitch 18 april in de bioscoop; win filmpakket!

Snitch draait vanaf 18 april in de bioscoop. Jongerenblog mag daarom een gaaf filmpakket weggeven ter waarde van 45,- euro. Wat je kunt verwachten: een leren polsbandje, een cap en een t-shirt. Ontdek snel meer over deze loeispannende actie-thriller die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.

Stel, je zoon hangt ten onrechte een zware gevangenisstraf boven het hoofd vanwege een drugsdeal. Hoe ver zou jij gaan om deze straf te reduceren en zijn naam te zuiveren? In de nieuwe film Snitch maakt zakenman John (Dwayne Johnson) een deal met de overheid om zijn zoon uit de gevangenis te redden. Hij moet hiervoor undercover gaan om een beruchte drugsdealer te ontmaskeren. Om te infiltreren in de drugswereld schakelt hij de hulp in van één van zijn jonge werknemers, die beter bekend is met deze gevaarlijke wereld. Snitch is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Dwayne Johnson, ook wel bekend als ‘The Rock’ is professioneel worstelaar en voornamelijk bekend van zijn rollen in actiefilms, zoals The Scorpion King, GI Joe: Retaliation en Fast & Furious 6. In Snitch zien we hem ook van een andere, emotionelere kant. Benieuwd geworden? De trailer kan je hier bekijken. Naast Dwayne Johnson, spelen Susan Sarandon, Nadine Velazquez en Jon Bernthal in de aangrijpende film Snitch van regisseur Ric Roman Waugh.

WINNEN!
Wil jij dit pakket winnen, stuur dan een mailtje naar [email protected] met daarin je adres. Laat ons weten waarom jij nieuwsgierig naar deze film bent.

Lees ook:Borat (Sacha Baron Cohen) komt met een nieuwe film!
Lees ook:Jack Reacher volgende week in de bioscoop (Win!)
Lees ook:Jeugdfilm verboden in bioscopen
Lees ook:ParaNorman 15 augustus in de bios (Win!)
Lees ook:After Earth nu in de bioscoop; win goodies!

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Snitch 18 april in de bioscoop; win filmpakket!

 1. irene niec

  Heel graag maak ik een kans op dit pakket. Ten eerste hou ik van waargebeurde verhalen, maar ook het polsbandje, de cap en het t-shirt er nog bij dat is helemaal geweldig leuk.
  Groetjes Irene

    /   Reply  / 
 2. Pingback: gratis naar de film» Snitch 18 april in de bioscoop; win filmpakket! - Blog.nl (Blog) » gratis naar de film

 3. sieta

  ik maak graag kans op dit pakket omdat mijn man een super geschikt hoofd heeft voor deze stoere cap

    /   Reply  / 
 4. Stephan Bosch

  Lijkt me helemaal super euk!

    /   Reply  / 
 5. Mar

  Het lijkt me moeilijk om undercover te gaan om een beruchte drugsdealer te ontmaskeren.

    /   Reply  / 
 6. Patricia

  Wil zo graag winnen voor mijnbroertje zijn verjaardag is een super pakket en mooi cadeau voor zijn verjaardag help mij aan dit super prijzenpakket

  Ps hij is gehandicapt daardoor wil ik dit pakket winnen en ik gun het hele pakket hem erg toe.
  Help mij dit pakket toe

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>