Bezoekers Now You See Me verrast met geld

Foto: Daniel Kroll

Foto: Daniel Kroll

Tijdens een voorpremière van de film Now You See Me bij Pathé De Munt in Amsterdam, werd onaangekondigd een bijzondere dimensie toegevoegd aan de bioscoopfilm. In de Amsterdamse bioscoopzaal werd geld door de lucht geschoten tijdens een scene waarbij vier illusionisten tijdens een show in Las Vegas op onverklaarbare manier een bank in Parijs weten te beroven.

De biljetten dwarrelden boven de hoofden van het publiek naar beneden, wat zorgde voor verbaasde en enthousiaste reacties. “Alsof de film rechtstreeks in de zaal tot leven kwam” en: “Eerst dacht ik, is het nep? En toen zag ik dat het écht was”.

Het verspreiden van het geld in de bioscoopzaal gebeurde op het moment dat de illusionisten in de film, gespeeld door Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Isla Fisher en Dave Franco, hun buit ook verspreiden onder het publiek. Filmdistributeur Entertainment One Benelux kondigt aan dat ze dit binnen twee weken elders in een bioscoop in Nederland gaan herhalen. Ze verklappen niet van tevoren waar, maar het zal tijdens dezelfde scene van Now You See Me gebeuren. De bioscoopfilm is vanaf donderdag 27 juni door heel Nederland in de bioscoop te zien.

Over de film
Now You See Me is een originele misdaadthriller over vier illusionisten in Las Vegas die een enorme stunt uithalen. In het bijzijn van publiek beroven ze virtueel een bank in Parijs. Het geld daalt neer over de hoofden van de toeschouwers. Dat klinkt als een mooie truc, maar wanneer de volgende dag blijkt dat de desbetreffende bank daadwerkelijk beroofd is, krijgt het viertal in één klap enorme bekendheid met hun briljante, onverklaarbare roof. Ze kondigen nieuwe stunts aan waarbij ze als een soort Robin Hood geld geven van frauderende banken aan het publiek. De sterrencast bestaat uit onder anderen uit Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Michael Caine, Isla Fischer, Mark Ruffalo en Morgan Freeman.

Lees ook:Dader moord Jesse Dingemans bekend bij de politie
Lees ook:Man betaalt recordboete van 141.000 euro cash
Lees ook:Meer mensen op vakantie naar Ibiza door film
Lees ook:Weer in het rood..
Lees ook:Schulden aflossen via Hyves

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>