Gratis gamen: The Settlers online beschikbaar in Nederlands

De Nederlandstalige versie van The Settlers Online is voor iedereen gratis beschikbaar. Deze gratis Flash based browser game kan in alle bekende internet browsers gespeeld worden, op alle besturingssystemen.

The Settlers Online combineert populaire gameplay met gloednieuwe content en nieuwe gebieden om te ontdekken. Zo is er voor iedereen, of je nu beginner of doorgewinterde gamer bent, een fantastische nieuwe game ervaring. Bouw je stad op vanaf de eerste steen en leid je volk naar glorie en voorspoed! Om dit te bereiken zal je jouw inzicht moeten gebruiken om de verschillende productiecycli te stroomlijnen en een perfecte logistieke infrastructuur aan te leggen. Maar maak je geen zorgen, want handboeken en gildes helpen je hierbij en dagen je uit in latere levels om jouw heerschappij in het rijk te bewijzen!

Wacht niet langer: Speel mee met The Settlers Online! Het maakt niet uit of je een echte fan bent of een ‘The Settlers’ beginner. Iedereen is welkom in het ‘The Settlers’ universum om zich in deze avontuurlijke nieuwe wereld te vestigen!

Klik HIER voor meer informatie over The Settlers Online.

Klik HIER om de game gratis te spelen.

Bekijk HIER de gameplay trailer van The Settlers Online.

 

Lees ook:Online iemand verkrachten
Lees ook:Free-to-play Anno, Might & Magic en Ghost Recon Online
Lees ook:Download MotoHeroz + Rabbids iPhone en iPad games gratis
Lees ook:Google Play Music beschikbaar in Nederland
Lees ook:Bodycount, telt het mee?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>