Niks te doen met Pasen???

Activiteiten met Pasen

Feestdagen; vrij zijn is leuk, maar wat moet je doen dan? Eigenlijk valt er genoeg te doen, alleen al op het gebied van sport. Naast de vele toernooien is het vanaf morgen (14 april) ook nationale sportweek. Veel gezonde activiteiten dus. Morgen (goede vrijdag) zijn de winkels veelal open. In Amsterdam kun je gewoon shoppen in de binnenstad. Bekijk anders je lokale huis- aan huismagazine..

Toernooien: In het hele land worden toernooien georganiseerd, vooral in het westen. Alle sporten doen mee. Vooral voetbal is natuurlijk vertegenwoordigd. Zit je niet op een sport, ga dan kijken. Iedereen heeft wel een broertje/zusje/neefje/nichtje enz.. die aan sport doet. Toernooien zijn gewoon heel gezellig. Soms komen er zelfs clubs uit het buitenland zoals Denemarken, Engeland en Schotland. Maar ook bijvoorbeeld texel is aanwezig. Voor de Amsterdammers: zaterdag en zondag heb je op het Sportpark Sloten een Paastoernooi met 116 teams. Gigantisch dus. Klik voor meer informatie hier.

Shoppen: Voor nieuwe meubels: Ikea is open op14 april (Goede Vrijdag) van 10:00 tot 18:00 en op 17 april (2e paasdag) van 10:00 tot 17:00. Mediamarkt is op 14 april geopend tot 19:00 uur, en op de 17e tot 17:00 uur.
Voor echte kleding-shopaholics (like me): de winkels zijn meestal wel geopend op Goede Vrijdag en Tweede Paasdag. Kijk voor de zekerheid toch nog even in de regionale krant.

Kijk voor echte Amsterdamse voorstellingen en theater op Goede Vrijdag hier. Eerste Paasdag hier. Tweede Paasdag hier.

In heel Nederland zijn activiteiten zoals Paaspop, kijk hier.

Volgende feestdag is op 29 april…….Koninginnedag!!!

Lees ook:Koninginnedag is op 29 april, duidelijk?
Lees ook:Minder criminele jeugdbendes in Nederland
Lees ook:Pasen vier je met een voetbal
Lees ook:Gratis trein voor jongeren
Lees ook:Nieuwsgierige aagjes opgelet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>