Bom ontploft in handen Belg

Sommige jongeren vinden het leuk om zelf explosieven te maken. Het is toch wat minder leuk als er wat ergs gebeurt. Zo is een 18-jarige Belg uit Luik zijn beide handen verloren. Zijn vrienden brachten hem nog wel naar het ziekenhuis maar gingen er heel snel vandoor. Ze lieten hun vriend op de grond in de hal achter. De jongen had in totaal nog maar vier vingers.

Zijn handen waren er bijna helemaal afgerukt. Daarnaast had hij brandwonden in zijn gezicht. De jongen is geopereerd maar de kans is groot dat hij de rest van zijn leven moet doorbrengen zonder handen. De politie dacht nog dat de jongens misschien terroristen waren en doorzocht daarom het appartement van de pechvogel. Dat ging niet zo makkelijk want ongeveer vijftig jongeren stonden in de weg. In het appertement werden allemaal spullen gevonden die gebruikt worden om bommen te maken. De jongens zeggen dat er geen sprake is van terrorisme.

Vergeet trouwens niet dat het verkeerd gebruiken van vuurwerk hetzelfde effect kan hebben. Wees voorzichtig!!

Lees ook:Jongen krijgt hakenkruis in arm gekrast
Lees ook:Jongens knallen op rotonde tegen elkaar
Lees ook:Groep jongeren opgepakt voor straatroof
Lees ook:Groepsruzie in Emmen
Lees ook:Stop de chaos in de Diamantbuurt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>