JFB Award voor Amsterdams Lyceum

Gisterenavond is op kleurrijke wijze de JFB Award uitgereikt aan het Amsterdams Lyceum. De school is uitgeroepen tot de meest healthy school van Nederland na het doorlopen van ‘Seven Days of Feedback’. Een social media challenge waarbij uitdagingen op het gebied van eten en bewegen centraal staan.

Honderden scholieren kwamen gisteren samen in het Amstelpark voor hun eigen colorparty; de hoofdprijs van ‘Seven Days of Feedback’. GTST kopstukken Ferry Doedens en Guido Spek zorgden voor een uitzinnige menigte toen de JFB Award werd uitgereikt en het kleurpoeder uitgedeeld. De in wit geklede scholieren veranderden in enkele seconden in een regenboog van kleuren; hét startschot van de feestelijke colorparty! Ook kans maken op een eigen schoolfeest? In het najaar van 2013 vindt er een nieuwe editie van ‘Seven Days of Feedback’ plaats. Stay tuned!

JFB (Join FeedBack) is een lifestyle movement met als doel jongeren te motiveren tot een leefstijl die leidt tot een gezonder leven voor henzelf en de wereld om hen heen. Met als boegbeeld Lieke en Jetteke van Lexmond wordt gestreefd naar een beter en gezonder leven. Success in life starts with your next bite!

Lieke van Lexmond vertelt op Meiden.blog.nl meer over JFB.

Foto’s Dennis Bouman

Lees ook:Seven days of Feedback: jeugd motiveren gezond te leven
Lees ook:Van der Capellen Scholengemeenschap Zwolle leukste school
Lees ook:Lorentz Casimir Lyceum genomineerd voor schoolaward
Lees ook:Lyceum Sancta Maria Haarlem genomineerd voor award
Lees ook:Nominatie Van der Capellen Scholengemeenschap Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>