Marius Janusauskas winnaar Diesel Award ITS 2012

Afgelopen weekend vond de 11e editie van ITS (International Talent Support) plaats in het Italiaanse Triëste. Er werden verschillende prijzen uitgereikt, waaronder de Diesel Award – een geldprijs van €25.000,- plus een stage van zes maanden binnen het Diesel Creative Team. Die prijs ging naar de Litouwse Marius Janusauskas, studerend aan de Hogeschool Antwerpen.

De jury was met name onder de indruk van de extreme balans in Marius’ collectie: een complete en volwassen collectie, met een sterke consistency van het idee naar de uiteindelijke executie. Vooral zijn antwoord op het verzoek een “couture interpretatie van denim” te creëren, was zeer interessant en van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Voor Diesel is het altijd belangrijk geweest jong talent die de bestaande norm uitdaagt te supporten. Diesel staat voor een lifestyle dat gedreven wordt door passie, braveness en enthousiasme. Dit is precies wat ITS weerspiegelt en omarmt en is dan ook de reden waarom Diesel blijft doorgaan dit geweldige project te ondersteunen.

Lees ook:DIESEL kleedt je gadgets in stijl, iedere dag
Lees ook:Philips CitiScape Denim-hoofdtelefoon voor urban look
Lees ook:De favoriete merken zijn…
Lees ook:Xander de Buisonjé wil jong talent stimuleren
Lees ook:Diesel hipste merk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>