Nee, NEE! Alle wuppies zijn OP!

Miljoenen wuppies en honderdduizenden megawuppen zijn zo goed als op! Je zult ze vast wel hebben gezien de afgelopen weken, de kleine bolletjes stof met 2 oogjes kreeg je bij de Albert Heyn bij besteding van 15 euro of meer. Ik kreeg er bij 10 euro 2 wuppies maar dat zal wel. Heb nu dus een spaarkaart vol maar er zijn geen megawuppen meer! Alternatief is een stom stickervel!Wat heb ik nou aan stickers! Ik wil een megawup, een kleine knuffel, iets wat ik vast kan houden! Alsnog proberen dus en kijken waar ze misschien nog een exemplaar hebben. Slimme actie van de Appie zeg, wat zullen ze een omzet draaien deze dagen…

Lees ook:Invasion of the wuppies
Lees ook:Meisje verlaat school na ‘glaasje draaien’
Lees ook:Wuppie, wuppie, wuppie op TV!
Lees ook:Pak die fiets!
Lees ook:Schelden dure grap

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nee, NEE! Alle wuppies zijn OP!

 1. Marc

  Op 1 juli 2006 gaat muziekrecensie.nl online.

  Onafhankelijke, uitgebreide, song by song analyses maakt dat muziekrecensie.nl uniek in haar soort zal zijn.

  Helpt u muziekrecensie.nl mee met haar start. Wij zijn op zoek naar recensies van reeds uitgebrachte cd’s voor ons archief. Elk genre is meer dan welkom. Stuur uw recensie naar [email protected]

    /   Reply  / 
 2. Erik

  Extra omzet? Ik denk een euro of 0. Jaaromzet van AH is 6,6 miljard. Dat is (gedeeld door 52) 127 miljoen per week. In aantal wuppies (gedeeld door vijftien voor de vijftien euro aan boodschappen), is dat 8,5 miljoen wuppies die per week worden uitgedeeld. 15 miljoen wuppies zijn dus binnen 2 weken op! En de actie loopt nu net meer dan 2 weken, dusssss…. Dat is iets wie logisch is, zou Johan Cruijff zeggen.

    /   Reply  / 
 3. Niek

  het is idd stom dat ze nu stickervellen uitdelen maar wat Erik zegt over hun omzet klopt denk ik niet. Door al die reclame tv (maar ook op internet) zijn mensen wel eerder geneigt om iets te gaan kopen bij ah. Mensen denken o, zo’n ding is wel leuk voor die of die geef ik dan aan… Hierdoor maakt de ah echt wel meer winst hoor!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>