Boegbeeld Pussycat Dolls start solocarrière

Nicole Scherzinger is toch wel het belangrijkste gezicht van de Pussycat Dolls. Ze wil nu een solocarrière beginnen. Dit is natuurlijk een ramp voor deze meidengroep, want kan de rest eigenlijk wel zingen? Dat is de vraag.
De Pussycat Dolls werden in Amerika bekend vanwege hun optredens in lingerie..In 1995 richtten de meiden de groep op en traden jarenlang op in de nachtclub van Johnny Depp, Viper Room. ‘Don’t cha’ was toch wel de hit die deze meidengroep wereldberoemd maakte. Hun cd PCD is een succes als je het mij vraagt. Nu maar afwachten of het vertrek van Nicole gevolgen gaat hebben.

Lees ook:Pussycat Dolls zijn onfatsoenlijk
Lees ook:Raffish eindelijk uit elkaar
Lees ook:Twintig nummers om bij te flirten op de dansvloer
Lees ook:Najib Amhali en Gers Pardoel op reis met Johnny de Mol
Lees ook:Wie is de vader van het kind van Anna Nicole Smith?

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Boegbeeld Pussycat Dolls start solocarrière

 1. ksla

  ik denk dat de pcd blijfen bestaan wand melenie en carmit kunnen ook goed zingen en de rest weet ik niet ik heb hun csd pcdhet is een cool cd ik hoop dat nicole verdergaat aleen en dat het lukt X-X- kisla van der velde

    /   Reply  / 
 2. kauthar

  hallo nicole am fan van jou
  mij name is kauthar

    /   Reply  / 
 3. kauthar

  ik vind dat melody en nicloe
  het beste kunne zingen de andere \\
  weet ik niet

    /   Reply  / 
 4. chadia

  Hoi hoi iedereen.
  ik vind de pussycatdolls echt heel erg leuk.
  ze hebebn allemaal een prachtige stem.
  en ze zijn ook allemaal heel erg mooi.
  nou niet allemaal die carmit en melody twijfel ik nog over en ook over die jessica.
  maar kimberly en nicole en ashley zijn echt wel vet.
  ik vind het heel erg stom als nicole weg gaat want de pussycatdolls zonder nicole is gewoon helemaal niks!
  kussjes chadia.

    /   Reply  / 
 5. chadia

  en ik weet echt alles over de pussycatdolls.
  en als je meer wilt weten over de pussycatdolls stuur me dan maar een mailtje.
  me e mailadres is [email protected].
  als jullie willen mogen jullie me ook toevoegen aan jullie msn.
  :P

    /   Reply  / 
 6. manon

  heey ik weet dat nicole voorlopig nog niet weg wil gaan bij pussycat dolls ze is nu druk bezig met het opnemenmet haar solo alum ze is ook druk bezig met het schrijven van solo songs maar voorlopig blijft ze nog gewoon bij de pussycat dolls … Duuzz maak je geen zorgen

    /   Reply  / 
 7. Nienke

  Nicole gaat helemaal niet aan een solocariere beginnen, en op hun cd zingen de anderen ook heel veel!!

    /   Reply  / 
 8. astrid

  jawel nicole gaat wel uit die groep jawel echt wara ik ging een keer naar een van die concerten en toen het afgelopen was kwam de backstage toen mochten de pussycatdols handtekeningen uitgeven enzo en terwijl nicole een handteking voor me ging zetter vroeg ik haar ga je uit de popgroep toen zij ze ja nog niet maar op een geve moment wel!!

    /   Reply  / 
 9. chadia

  de pussycatdolls zijn stom en dom1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ze zijn lelijk ze denken dat ze sexy zijn

    /   Reply  / 
 10. Beau

  Heej iedereen ik vind de pussycat dolls gaaf ik ben er fan van maar weet iemand hun msn (ik ben een meisje ;) haha) maar weten jullie da???¿¿¿

    /   Reply  / 
 11. Beau

  hoiii weten jullie et al ik hoop et wel ;)
  ik vind hun egt kikke man egt waar ik wil hun msn gewoon :)

    /   Reply  / 
 12. young

  weet iemand de msn van de pussycatdolls (pcd)

    /   Reply  / 
 13. Maaike

  ik vind het jammer dat nicole misschien wel weg gaat. ik weet niet of de andere nog er mee door gaan maar als nicole echt weg gaat blijf ik naar haar luisteren hoor en misschien ook de pussycat dolls

    /   Reply  / 
 14. Maaike

  het zou toch een keer geburen toch? en waar was dat concert dan?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>