Zoontje Britney Spears heet anders!

http://static.tv4.se/imagesdb/editor/tv4noje/tv4noje/C962109E-E542-4E4F-A955-7FCBEFA64802.jpgHuh, hoe kan dat nou? Het tweede zoontje van Britney heet niet Sutton Pierce maar Jayden James. Het jochie werd geboren op 12 september in Los Angeles. Al snel meldden verschillende media dat hij Sutton Pierce heet, en dus dezelfde initialen als één jaar oudere broer Sean Preston bezit. Uit de geboorte-akte van het kind staan de initialen JJ.Jayden James dus. De akte werd vandaag op een site gepubliceerd. Oma Federline noemde het kind al Jayden, dus dat is het tweede bewijs. Britney en man Kevin hadden de naam Sutton Pierce overigens nooit bevestigd tegenover de media. Maar wie heeft deze naam dan verzonnen???

Lees ook:Britney Spears in Harper’s Bazaar: ‘ik voel me lelijk’
Lees ook:Kidsweek eruit, 7days erin
Lees ook:Britney Spears bijna failliet?
Lees ook:Britney laat fotograaf beschieten
Lees ook:Halfbroer Saddam per ongeluk onthoofd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zoontje Britney Spears heet anders!

  1. Daisy

    Jaa, wat denk je van de pers zelf?
    Ze bedenken zelf toch graag roddels?
    Dan hoef je hier ook niet meer zo raar van op te kijken, en ik vindt Jayden James veel mooiere naam dan Sutton Pierce :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>