Ben jij de nieuwe Lama!?

http://lama.bnn.nl/data/media/db_images/original/46841.jpgWie kent het programma niet? De Lama’s zijn ontzettend populair en hebben elke week een andere celeb in hun programma. Nu zoeken ze een nieuw talent om het team te versterken. Kun je goed improviseren? Dan moet je zeker solliciteren. Oke, er zijn nog meer eisen: je moet stressbestendig en flexibel zijn, in teamverband willen werken, grappig zijn, lenig en een goede conditie hebben, ouder dan 18 zijn en nog veel meer. Meer lees je in de vacature.

Vanaf 2007 ben jij dan 1 van de Lama’s. En dat dankzij Sara Kroos, die heeft besloten er mee te kappen. Lees hier de vacature door op Monsterboard.nl. Op www.lamagezocht.nl kun je nog veel meer lezen. Met zo’n eigen site melden straks net zoveel mensen zich aan als bij Idols. Misschien dat ze er zelfs een programma van kunnen maken. "Iemand is grappig als ie grappig is. Iemand die grappig probeert te zijn is vaak niet grappig": een uitspraak van Henkjan Smits. Ik ben benieuwd naar de nieuwe Lama!

Lees ook:Roef en Marian zijn het zat!
Lees ook:Kip zoekt partner
Lees ook:Werken bij New Yorker
Lees ook:‘Kwekken’ op Hyves
Lees ook:‘Jong’ brengt boek uit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ben jij de nieuwe Lama!?

  1. Thea de Bruin

    Stem op Adjust

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>