Orlando is gek op de metro

Misschien is dit meer een berichtje dat thuishoort in de roddelfabriek van collega-bloggers Celebs, maar het gaat hier om Orlando Bloom. Hij is namelijk vrijgezel en op zoek. Hij probeert overal vrouwen te regelen en gaat daarom met de metro, zodat hij de kans heeft om er zoveel mogelijk te ontmoeten. De limousine is ineens niet meer interessant.Het metrostation en de metro zelf zijn volgens Bloom de beste plekken om vrouwen te regelen. Hij is dan ook erg gelukkig als hij in het vervoersmiddel zit: "je gaat zitten, je ogen ontmoeten die van het meisje dat tegenover je zit, en je bent even gelukkig", aldus het lekkertje. Oke, en nu allemaal uitzoeken waar hij de metro pakt!

Lees ook:Vrouwen vinden weekendje weg geen leuke verrassing
Lees ook:Brit gedood in metro blijkt onschuldig
Lees ook:Metro grootste krant ter wereld!
Lees ook:Jongen doodgestoken in metro Londen
Lees ook:Single gooit charmes in de strijd voor carrièremove

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>