Shocking news: Vader en dochter krijgen kind

Ze zijn vast op elkaar gevallen omdat ze ‘veel gemeen’ hebben. John Deaves (61) en zijn dochter Jennifer Deaves (39) hebben vannacht op de Australische televisie verteld dat ze samen een kind hebben gekregen. Het koppel heeft al zeven jaar een relatie. In het interview programma ’60 minutes’ maakte het tweetal de incest wereldkundig.

John en Jennifer hadden elkaar dertig jaar niet gezien. Toen zij weer in contact kwamen, sloeg de vonk over. In eerste instantie voelde vader John wel dat het fout was om zich seksueel aangetrokken te voelen tot zijn dochter. "Maar soms winnen gevoelens het in het leven van je verstand." 

Negen maanden geleden werd hun tweede kind geboren. Uit gerechtelijke documenten blijkt dat het koppel in 2001 ook een kind kreeg, maar de baby overleed enkele dagen na de geboorte aan hartfalen. 

Het koppel vraagt om begrip van de buitenwereld. "We hebben er goed over nagedacht", claimde egoïst Jenny. Maar dat hun kind een grote kans op ziektes heeft doordat ze incest plegen, en ook nog eens te oud zijn, hebben vast over het hoofd gezien.  

Volgens een expert in het programma komt zogenaamde 'genetic sexual attraction' vaker voor dan men zou denken. De politie heeft gezegd de vader en dochter in de gaten te houden, maar er wordt nog niet ingegrepen.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Shocking news: Vader en dochter krijgen kind

  1. yara

    ben erg ruimdenkend maar dit is echt ziek opa en papa te gelijk

      /   Reply  / 
  2. L.Koppenol

    Wat ik me afvraag is dit. Wordt ook daar eerst niet gekeken of een verzorgend- gezaghebbend ouder dat gezag verkrijgen kan, en ze niks mankeren inzake een ernstige geestesstoornis bijvoorbeeld?
    Het lijkt me, dat ondanks ook het feit dat hier in Nederland zondermeer gezag werd en wordt gegeven bij geboorte aan moeders, ook al hebben ze borderlinesyndroom met kenmerken ernstige (let welvolgens b.w. en deskundigen een ernstige geestesstoornis!) dit gewoonweg niet mag met andere woorden volgens onze zelfde wetgeving. Het gevolg van deze gezagstoewijzingen eenzijdig hebben we allen nu jaren ook kunnen zien overigens.
    Een enorme berg ellende en veelal onterecht zonder eigen vaders gezet ook in die zaken zeker een groot risico. Kinderen die daarna overigens meest door moeders te lande worden gemanipuleerd, lees gehersenspoeld c.q. bedrogen en belogen en ga maar door.
    Fout uiteraard dat zulks beleid hier nog steeds aan de orde is in Nederland zelfs.
    Duizenden kinderen straks helemaal al in de psychiatrie, welke studie er al lang lag. Zo sinds 1980 met daarbij de gevolgen goed omschreven voor kinderen.
    Waarom ze er dan niks mee gedaan hebben of nauwlijks als rechters ook hebben we te danken aan onze verzwijgcultuur, en verschuiling die mogelijk is achter beroepsgeheim en wet privacy bijvoorbeeld ook.
    Het etiketje als excuus gebruikt, ja dat kan zolang die ggz zelf niet en hulpverleners zelf niet aangeven dat dat niet meer moet kunnen.
    De politiek heeft daar de rol in door niet langer te zeggen de rechter moet het maar bekijken omdat het de -onafhankelijke- rechter is. Makkellijk praten als de dingen verkeerd liggen en de ellende al is geschied ook.
    Tot zover.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>