Wie wint The Voice: Chris, Iris, Erwin of Paul

Wie zal Ben Saunders opvolgen als The voice of Holland? Chris Hordijk, Paul Turner, Iris Kroes en Erwin Nyhoff vechten het vanavond uit in de finale. Ze krijgen daarbij de hulp van internationale sterren als Birdy, Taoi Cruz en Gavin DeGraw.

Coaches Nick & Simon (Chris Hordijk), Angela Groothuizen (Erwin Nyhoff), Marco Borsato (Iris Kroes) en VanVelzen (Paul Turner) moeten het vanavond overlaten aan het publiek. De winnaar wordt namelijk volledig bepaald door het publiek.

Deze week heeft ieder via iTunes de single van de finalisten kunnen downloaden. Elke aankoop telt vrijdagavond mee als twee stemmen. Tijdens de show, waarin elke finalist tweemaal in actie komt, kan men de voorkeur doorgeven door te bellen of sms-sen of te stemmen via Facebook. Aan het einde van de eerste uitzending valt één finalist af. Dit gebeurt nogmaals aan het begin van de resultshow, zodat de ontknoping plaatsvindt met de overgebleven twee kandidaten. De winnaar krijgt een droomstart voor zijn of haar muziekcarrière met onder meer een eigen album en ook nog eens een auto.

Lees ook:Iris Kroes wint The voice of Holland 2012
Lees ook:Paul Turner eerste afvaller finale The Voice
Lees ook:Chris Hordijk wint The voice of Holland!
Lees ook:Chris Hordijk zingt duet met zus Lisa Lois in finale TVOH
Lees ook:The Voice of Holland finalisten vanavond bekend

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Wie wint The Voice: Chris, Iris, Erwin of Paul

  1. Pingback: Paul Turner eerste afvaller finale The Voice | Jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>