Beau van Erven Dorens op onbewoond eiland

Beau van Erven Dorens heeft zich voor de eerste aflevering van ‘De Wereld van Beau’ laten afzetten op een onbewoond eiland met niets bij zich behalve een mes, drie camera’s om zichzelf mee te filmen, een zonnepaneel voor de batterijen en een noodtelefoon voor als het mis gaat. Geplaagd door honger, dorst, beesten, stormen en eenzaamheid weet Beau zich met moeite fysiek en emotioneel staande te houden.

Beau gaat op het onbewoonde eiland Sribuat in de Zuid-Chinese zee de strijd met zichzelf en de elementen aan. Als blijkt dat hij geen water kan vinden, is hij na twee dagen totaal uitgedroogd. Hij heeft er dan nog acht te gaan… “Ik ben in deze aflevering door al mijn grenzen heen gegaan. Eigenlijk kan ik er nog steeds niet goed naar kijken zonder in tranen uit te barsten, zó slopend is het geweest”, aldus de presentator.

In de tweede aflevering onderzoekt hij de brute wereld van het worstelen. Beau laat zich ondermeer in de VS trainen door een oude worstelmaat van Anton Geesink en vecht vervolgens als ‘De Kakker From Hell’ de wedstrijd van zijn leven bij de Nederlandse worstelbond DPW. In de derde aflevering duikt hij in de wereld van het professionele gokken, vol kaartentellers en mensen die zelfs de uitkomst van een dobbelsteenworp kunnen voorspellen. Met 20.000 euro eigen geld geeft hij zich in Las Vegas over aan een 18-uur durende gokmarathon.

In de vierde aflevering, over schaatsen, volgt Beau het huidige seizoen van de professionele schaatsploeg 1NP. Tegelijkertijd zoekt Beau zijn eigen grenzen op tijdens een race over vijf kilometer tijdens de NK Afstanden in Thialf en de Alternatieve Elfstedentocht, over 200 km, op de Weissensee. De reeks sluit af met een reportage over het ritueel van de dood en een inkijkje in de wereld van carnaval.

De Wereld van Beau vanavond om 20.30 uur bij SBS 6.

Lees ook:Beau ‘De Kakker from Hell’ krijgt gigantisch pak slaag
Lees ook:Beau springt in de gracht
Lees ook:Raffaëla bevallen van baby Beautiful
Lees ook:360° Facebook app legt geheimen Robinson-eiland bloot
Lees ook:Show je coachkwaliteiten met ThuisCoach app van #TVOH

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beau van Erven Dorens op onbewoond eiland

  1. André de Hooge

    De aflevering met veel belangstelling zitten kijken want het lijkt me toch iets heel apparts hoor; 14 dagen op een onbewoond eiland te vertoeven!!!

    Complimenten voor Beau!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>