Spetterende finale vanuit uniek perspectief met X Factor 360

In de spetterende ‘X Factor’-finale vanavond ziet de online kijker vanuit een uniek perspectief B-Brave, Adriaan of Haris met de winst er vandoor gaan. In het midden van het podium staat namelijk een camera opgesteld, waarmee de kijker op eigen aansturing 360 graden kan rondkijken in de studio. Zo bepaalt de kijker zelf waar hij op inzoomt. De livestream geeft bovendien toegang tot interactieve hotspots met exclusief beeld- en/of videomateriaal. Alles wat de kijker ontdekt kan worden gedeeld via social media.

Tijdens de finale komt de strijd tussen juryleden Angela Groothuizen en Gordon tot een hoogtepunt. Angela schuift Adriaan en Haris naar voren uit de categorie Jongens, Gordon voert B-Brave aan uit de categorie Groepen. De kandidaten van juryleden Candy Dulfer en Ali B hebben het programma helaas al moeten verlaten. De drie finalisten zullen ieder eerst eenmaal optreden, waarna de kijker bepaalt welke twee het verder tegen elkaar opnemen in de strijd om het felbegeerde platencontract en de auto. Tijdens de finale is er een gastoptreden van Robin Thicke.

Naast de ‘X Factor 360’ livestream houdt Ferry Doedens buiten de uitzending om de online kijker ook tijdens de finale op de hoogte. Zowel de ‘X Factor 360’ livestream als de presentatie van Ferry zijn te volgen op desktop, smartphone en tablet. Het gesprek over de interactieve livestream is op Twitter te volgen onder #XFactor360.

Lees ook: Vanavond finale X Factor met optreden Robin Thicke

RTL 4, vanaf 20.30 uur.

Lees ook:Achter de schermen bij X Factor met Ferry Doedens
Lees ook:Tricky Stewart produceert eerste single X Factor winnaar
Lees ook:Opgeven X Factor: ook Rappers, dj’s en singer-songwriters
Lees ook:Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack en Imagine Dragons bij MTV EMA
Lees ook:Justin Timberlake grote winnaar VMA’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>