Relschoppers misbruiken blogs

Franse jongeren hebben geprobeerd door middel van weblogs andere jongeren op te roepen tot geweld (rellen). De drie 16 jarige jongens zijn aangehouden..

De blogs waarom het ging waren te lezen via een website van het jongerenradiostation Skyrock. Het is toch belachelijk dat je andere mensen wil aansteken met je zieke gedachtes.

De politie heeft gezegd dat de rellen steeds meer een georganiseerd karakter krijgen omdat de relschoppers met elkaar communiceren via mobiele telefoons en internet.

Ik hoop dat de situatie daar niet erger wordt. Straks krijg je rellen in alle voorsteden van de grote steden. Daar zit de normale Franse bevolking niet op te wachten. Ook toeristen zijn hier de dupe van. Kijk maar naar de bezoekers van deze blog die bang zijn om naar Disneyland Parijs te gaan. Normaal kijken mensen daar maanden naar uit.

Lees ook:Jongeren rellen in Noord-Franse stad Amiens
Lees ook:Blackberry onwijs populair onder jongeren
Lees ook:Chaos in Haren door Facebook-feest Project X
Lees ook:Allochtone jongeren bewaken kermis?
Lees ook:Rellen Parijs om dood jongeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>