Koolmeesje ontploft met Oud& Nieuw

Ik ben geen fan van vogels, maar om nou een vogel met vuurwerk op te blazen gaat wel véél te ver. Een 85 jarige man uit Beusichem vond in een eigen gemaakt vogelhuisje de restanten van een ontploft koolmeesje. De man geeft de lokale jongeren de schuld..

Het vogelhuisje, waarin het diertje lag te slapen, werd op nieuwjaarsdag door vandalen opgeblazen. Dat het vogelhuisje nu kapot is, interesseert me niet. Het is vooral zo triest voor het vogeltje dat er in lag’, aldus de man.

Al zijn hele leven bouwt de man vogelhuisjes voor de buurtvogels. Hij vindt de vogels prachtig. De man had ooit aangifte van diefstal van bouwmaterialen in de buurt gedaan. Dat werd hem niet in dank afgenomen, zo werd er op oudjaarsdag ook vuurwerk door zijn brievenbus gegooid.

Lees ook:Jongen blaast schooltoilet op
Lees ook:Vuurwerk: afsteken en regels
Lees ook:Hand kwijt door vuurwerk
Lees ook:Ex-moslim heeft beveiliging nodig
Lees ook:Bijzondere plekken om oud en nieuw te vieren…

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Koolmeesje ontploft met Oud& Nieuw

 1. tidora

  ik ben ook geen vogel fanaat maar dit gaat wel heel erg ver!!en echt super triest shit hey ga lekker je eigen “huisdieren” opblazen want dit zijn volgensmij de vogeltjes voor de man omdat hij zoveel huisjes voor hun maakt maar goed
  zielige mensen hoor!!!

    /   Reply  / 
 2. Roxanne

  Waar zijn die “bikkels” die dat hebben gedaan? Dan zal ik even een lading vuurwerk in hun hol duwen!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>