Weer een jeugdbende opgerold

http://www.blikopnieuws.nl/foto/200510041128412598_20684.jpgEr is weer een jeugdbende opgerold, dit keer in Haarlem. De bende zou zich schuldig hebben gemaakt aan ongeveer 300 auto-inbraken, brandstichtingen, diefstal en andere dingen. De leden zijn tussen de 14 en de 19 jaar oud. De jongeren, die vooral ‘s nachts op pad waren in de Leidsebuurt, hadden het vooral gemunt op geld, sigaretten en autoradio’s..Zes leden van de bende zijn hoofdverdachte, de rest is al op vrije voeten. Laatst werd de Gaslaan-bende uit Den Haag ook opgerold. Die vernielden ook alles in de buurt en vielen mensen lastig. Maar goed dat de politie wat aan dit soort bendes doet.

Lees ook:Bende Gaslaan-boys opgerold
Lees ook:Serieverkrachter krijgt 5 jaar
Lees ook:Gruwelijke moord Halimi leidt tot groot protest Parijs
Lees ook:MS-13 in Den Bosch; jongeren uit wijk Kruiskamp doen bende na
Lees ook:Bende vermoordt zes jongeren in Mexico

1 Reacties // Reageer

One thought on “Weer een jeugdbende opgerold

  1. Denise

    vrijdag nacht heb ik te maken gehad met nog een haarlemse bende die uit het niets vrienden van mij begonnen te slaan ze waren met zn 20 en drijgte met glas.Ze noemden zich zelf soldiers of schalkwijk.En zijn snel weggerend toen de politie kwam.De politie vond aangifte niet nodig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>