Oprah for president: pedofiel krijgt levenslang

http://www.zulumoon.com/celeb/oprah.jpgDankzij Oprah is er een Amerikaanse pedofiel veroordeeld tot 52 jaar celstraf voor kindermisbruik. Ze kwam vorig jaar met een ‘child predator watch list‘ in haar talkshow. Op die lijst stonden mensen die gezocht werden voor kindermisbruik. Oprah gaf loofde zelfs 100.000 dollar uit voor degene die met tips kwam over de kindermisbruikers. Een paar dagen nadat ze een foto had getoond van de 33-jarige William C. Davis, werd hij opgepakt…

Gisteren moest hij terechtstaan. Davis zat snikkend in de rechtszaal en vroeg om genade en een lichtere straf. Wat is hij toch zielig…………niet dus. De drie jongens van 5, 12 en 13 jaar die door hem zijn mishandeld zijn pas zielig, die vergeten het nooit meer.

De straf is dus bijna levenslang. Maar hij is niet de enige die terecht staat. Binnenkort komen nog een paar pedoseksuelen voor de rechter, die naar aanleiding van Oprah’s programma zijn opgepakt.

De beloning is verdeeld over twee tipgevers.

Lees ook:Oprah jaagt op kindermisbruikers
Lees ook:Loverboy lekker lang in de bak
Lees ook:Oprah Winfrey wil gratis Harvard diploma’s weggeven
Lees ook:Zingende krantenjongen mishandeld
Lees ook:Levenslang voor jongeren alleen bij moord

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Oprah for president: pedofiel krijgt levenslang

  1. MrX

    Wat ?

      /   Reply  / 
  2. vanessa

    ik vind het echt top wat ze heeft gedaan ik doe daarom mijn werkstuk over haar heeft er iemand een tip waar je veel inforamtie over haar kunt vinden ? :) )))))

      /   Reply  / 
  3. Irene Koster

    Ik zou allereerst eens een kijkje nemen op haar eigen site http://www.oprah.com en wikipedia.org heeft ook nog wel eens wat! Succes!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>