Manager Burger King schiet medewerker dood

http://www.franchise-uk.co.uk/images/opertunities/burger-king-leftnav.jpgZe hadden al een tijdje ruzie: een medewerker en een manager van een Burger King in New York. Nadat een 16-jarige medewerker zijn baas zaterdag in het gezicht spuugde ontplofte de bom. Met spuug in zijn oog pakte hij zijn pistool en schoot meerdere malen in de borst van de jongen.Die de ruzie niet heeft overleefd. Omdat de manager op een of andere manier ook geraakt was werd hij niet verdacht en gewoon naar huis gestuurd. Hij is alsnog aangehouden voor moord en illegaal wapenbezit.

Lees ook:Jongen steekt vriendin neer
Lees ook:Jongen schiet in winkelcentrum
Lees ook:22-jarige Aldi-medewerker stopt gewapende overvaller
Lees ook:Man rijdt in op groepje mensen
Lees ook:Een boete of een ambulance?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Manager Burger King schiet medewerker dood

  1. Marjolijn Tromp

    Het is gewoon stom dat zoiets gebeurd. Kan je geeneens meer normaal ergens werken zonder dat je wordt neergeschoten. Maar het was niet slim cvan die jongen om in het gezicht van je werknemer te spugen, hij of zij betaalt tenslotte je loon uit. Soms heb je er van die idioten ertussen lopen die geeneens een conflict kunnen winnen zonder er meteen op te rammen, slaan, schoppen en nog meer ZINLOOS GEWELD!!! Want dat is het gewoon.

      /   Reply  / 
  2. Bart

    eigen schuld, dikke bult ^^

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>