Seks met dood hert

hert
Een gestoorde 20-jarige Amerikaan is aangeklaagd. Hij zag op 11 oktober een leuk hert lopen die hij besloot neer te schieten. De jongen sleepte het beest vervolgens naar de bosjes om er seks mee te hebben. Bryan James Hathaway had al eerder seks met een dood paard (vermoord), dit was in 2005. Dit gaat hem 10.000 dollar kosten plus misschien wel twee jaar gevangenisstraf. Foto: dit is ‘m, de hertenneukerZijn advocaat probeert dit tegen te gaan en beweert dat Hathaway niet vervolgd kan worden omdat de wet in de staat Wisconsin alleen zou voorzien in het strafbaarstellen van seksueel misbruik met levende dieren. Dit is echt ziek. Lees meer op deze site.

Lees ook:Meisje mag van school geen kuisheidsring dragen
Lees ook:Vrouw van 37 verkracht 15 jarige jongen en krijgt kind
Lees ook:Jongeren experimenteren met anale seks
Lees ook:Kauwgombel kost jongen 30 dagen cel
Lees ook:Seks met etalagepop op school

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Seks met dood hert

  1. lol

    lol vage hobby’s hebben mensen..

      /   Reply  / 
  2. *//Meisje..

    weet je hoé ziek.
    hoe diep kun je zieken =S

      /   Reply  / 
  3. Magnolia-fan

    omg. lijken kan ik nog begrijpen. dat zou in een verziekte geest dan wel, een beetje aantrekkelijk kunnen zijn. maar een hert neuken lijkt me nogal faach.
    P.S. ik heb trouwens wel gehoord dat mensen zich door paarden laten neuken. maar andersom is echt raar. Wil je deze walgelijkheid meemaken? gebruik limewire.
    Ik heb (jammer genoeg) 1 keer een filmpje gezien van iemand die door een paard genomen werd. das dus een jeugdtrauma -_-”

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>