Britse jongeren ontvoeren, misbruiken en mishandelen vrouw

geweldDrie Britse tieners mogen een aantal maanden brommen nadat zij een vrouw hadden ontvoerd en haar drie dagen lang hadden mishandeld.

Ze komen er gemakkelijk vanaf, Darren Hodgkinson (18), Chelsea Mills (16) en Chelsea Williams (14). De drie jongeren hadden het voorzien op een Britse vrouw. De dame werd ontvoerd en ging drie dagen lang door een hel.

Meteen na de ontvoering sloegen de jongeren toe. Het haar en de wenkbrauwen van de vrouw schoren ze af.Vervolgens smeerden ze haar in met schoensmeer. Het ging nog veel verder. De jongeren misbruikten en mishandelden haar. haar handen werden in brand gestoken en ook haar gezicht vertoonde brandwonden.

De tieners werden gepakt en moesten voor de rechter verschijnen. De straffen zijn mild terwijl de vrouw in kwestie een levenslang trauma heeft opgelopen. Zowel lichamelijk als geestelijk is ze kapot gemaakt. Het resultaat voor de jongeren: Hodgkinson moet vier jaar achter de tralies, Mills twee jaar en Williams achttien maanden.

Bron: De Standaard

Lees ook:Jongeren overvallen gehandicapte vrouw en doden haar hondje
Lees ook:Vrouw verzint ontvoering om 25 euro
Lees ook:Tienermeisjes stelen ongeboren baby
Lees ook:Erfenis voor dertigste verjaardag Britse prins William
Lees ook:Tatoeage from hell!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Britse jongeren ontvoeren, misbruiken en mishandelen vrouw

  1. jenneke

    dat lijkt mij heel fijn sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>