Pedofiel van school geschopt

Hij studeerde orthopedagogiek aan de universiteit van Nijmegen, Norbert de Jonge. Maar omdat hij pedofiel is, is hij van de studie verwijderd. Het contact met kinderen is namelijk onderdeel van de studie. Norbert gaat in beroep want hij vind het nergens op slaan. Het college van bestuur vindt dat de aanwezigheid van een uitgesproken pedofiel een inbreuk op het vertrouwensklimaat. Volgens de advocaat van Norbert gaat het hem lukken..‘Hij heeft namelijk het recht aan zijn zijde. Zijn schorsing is een flagrante schending van zo’n beetje elk grondrecht dat het Nederlandse recht kent. Bijvoorbeeld de vrijheid van meningsuiting of de vrijheid van onderwijs’. Van mij mag hij een andere studie zoeken.

Lees ook:Energydrink buiten de schooldeur?
Lees ook:Vader held na doodslaan pedo
Lees ook:Gezocht: Blogger voor deze blog
Lees ook:Situatie op banenmarkt speelt geen rol bij studiekeuze
Lees ook:Gayseks met jongeren in Marokko schijnt veel voor te komen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Pedofiel van school geschopt

 1. irene Greenroom

  Misschien moeten ze er maar eens een wet van maken dat pedofielen geen studies met kinderen mogen doen. Stel dat jou kind les zou krijgen van een pedo, dat lijkt mij niet vertrouwd.

    /   Reply  / 
 2. Magali

  ja precies…leuk je reacties, irene!

    /   Reply  / 
 3. kut

  ieuwg, ikke woon in nijmege…:o

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>