Stress? Je neus bewijst het

Een onderzoek van TNO heeft uitgewezen dat de temperatuur van je neus daalt als stress hebt. Je moet voelen aan het topje van je neus. Als je neus warm is, dan span je je mentaal niet zwaar in. Om te kunnen meten of mensen mentaal onder druk staan, hebben de onderzoekers nu een camera ontwikkeld die dat feilloos kan zien. Wel grappig dat dit onderzoek een duidelijk resultaat heeft gegeven. Leuk om te weten.

Lees ook:Jongen krijgt opgegeten neus terug
Lees ook:Lekker: mottenballen???
Lees ook:Kunstenaars geliefd, ICT’ers niet
Lees ook:Zoektocht naar makers ‘gangstah’-filmpje
Lees ook:Niet thuis in eigen land

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>