Hup Holland hup!

Nederland moet gewoon Nederland blijven en niet opgaan in een soort van verenigd Europa. Dit vinden de meeste Nederlandse jongeren. De Nederlandse identiteit gaat dan verloren en dat moeten we niet hebben. Jongeren houden van de Nederlandse nuchterheid en democratie in ons land.Dit blijkt uit een onderzoek van Interview/NSS onder 600 jongeren. Zo'n 83 procent van ondervraagde jongeren tussen 15 en 19 jaar wil niet dat Nederland opgaat in zo'n verenigd Europa. Minister Verhagen is blij met de mening van de Hollandse jeugd. Het kan ook goed zijn dat er zoveel tegen de Europese Grondwet is gestemd vanwege de angst voor een verenigd Europa. Volgens mij zorgt zo'n verenigd Europa alleen maar voor oorlog (op naar de Europese Bush). Wat denken jullie?

Lees ook:En de grootste wietrokers van Europa zijn…
Lees ook:Dreig jij ook vaker?
Lees ook:Nieuwe les: de Grondwet
Lees ook:Nederlandse jongeren snel op zichzelf
Lees ook:Scholieren vieren Nobelprijs voor Vrede Europese Unie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>