Jong Oranje in twee wedstrijden naar het EK?

Jong Oranje heeft na de succesvolle poulefase nog één obstakel te nemen in de kwalificatie voor het EK in 2013: de play-offs. In een uit- en thuisduel tegen Slowakije moet blijken of de selectie van KNVB-coach Cor Pot een ticket krijgt voor deze eindronde. Vanavond staat de eerste wedstrijd op het programma.

De uitzending bij RTL 7 begint al om 18.30 uur en het commentaar bij Jong Slowakije – Jong Oranje komt van Leo Driessen. Marcel Maijer verzorgt de interviews rondom het veld. De return volgt op maandag 15 oktober in het Sparta Stadion in Rotterdam. Deze uitzending begint eveneens om 18.30 uur, waardoor deze avond de voetbaltalkshow ‘Voetbal International’ om 21.00 uur begint, een halfuur later dan normaal. Ook bij deze wedstrijd is Leo Driessen de commentator en is Marcel Maijer ter plaatse.

Jong Oranje stond na alle wedstrijden in de groepsfase bovenaan in de poule. Dit dankzij de inzet van spelers als Daley Blind (Ajax), Marco van Ginkel (Vitesse), Jeffrey Gouweleeuw (sc Heerenveen), Ola John (Benfica), Luuk de Jong (Borussia Mönchengladbach), Kelvin Leerdam (Feyenoord), Adam Maher (AZ), Georginio Wijnaldum (PSV) en Jeroen Zoet (RKC Waalwijk).

Het EK voor jonge landenteams wordt van 5 tot en met 18 juni in Israël gespeeld.

Lees ook:Spannende voetbaldag voor Blind, Maher en Wijnaldum
Lees ook:Jong Oranje – Jong Slowakije – laatste hobbel naar het EK
Lees ook:Jong Oranje – Jong Rusland vanavond live bij SBS6
Lees ook:Jong Spanje – Jong Nederland laatste poulewedstrijd EK onder 21
Lees ook:EK onder 21 en oefenwedstrijden Nederlands elftal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>