Andy van der Meijde scheidsrechter WK in Lingerie

Foto: SBS/ElvinAndy van der Meijde gaat aan de slag als scheidsrechter voor Veronica’s WK in Lingerie. In de rust van alle WK-wedstrijden wordt dit hoogtepunt uitgezonden. Acht landenteams, elk bestaand uit vier dames, gaan onder toeziend oog van voetbal- en vrouwendeskundige Andy van der Meijde penalty’s schieten.

“Ik kijk er wel naar uit ja, maar Melisa is er waarschijnlijk bij om me een beetje in de gaten te houden”. De presentatie van de competitie met een knipoog ligt in handen van Simon Zijlemans, bekend van het gameprogramma InsideGamer. Met de toevoeging van de twee heren belooft WK in Lingerie niet alleen een oogstrelend schouwspel te worden, maar ook heel erg grappig. Als het aan de Andy van der Meijde ligt gaat iedereen zappen naar Veronica, tijdens de rust van het WK.

De rust van een spannende voetbalwedstrijd is altijd een goed moment voor een plaspauze of het pakken van een nieuw koud biertje, maar een veel leukere bezigheid is zappen naar Veronica voor het WK in Lingerie. Andy, momenteel wekelijks te zien met zijn realitysoap bij SBS6, kijkt er naar uit om aan de slag te gaan als scheidsrechter voor Veronica’s WK in Lingerie: ”Ik moet natuurlijk objectief blijven als scheidsrechter. Dus ik heb nog geen favoriet. Wel mag ik de landenteams bekend maken, dat zijn: Nederland, Brazilië, Italië, Zuid-Korea, Spanje, Algerije, Duitsland en Rusland.”

www.veronicatv.nl/wkinlingerie

Lees ook:Bram Moszkowicz vanavond eerste gast van Robert Jensen
Lees ook:WK-lingerie: ‘ex’ Robin van Persie doet mee
Lees ook:Gerard Joling tongt met TMF-presentatrice!!!
Lees ook:Robert Jensen vanaf 21 maart met talkshow bij Veronica
Lees ook:Lauren Verster en Tim Haars; versierpogingen en meer in taxi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>