Win Footloose prijzen @Jongerenblog

Jongerenblog deelt uit! Je maakt nu kans op een Footloose prijzenpakket, met daarin een setje nagellak (drie verschillende kleuren) en een iPod-polsband. De dansfilm draait vanaf donderdag in de bioscoop.

Footloose is de nieuwe versie van de populaire dansfilm uit 1984 geregisseerd door Craig Brewer (Hustle & Flow, Black Moan). Met onder andere Kenny Wormald, Julianne Hough, Dennis Quaid en Andie MacDowell in de hoofdrollen.

Ren MacCormack (Kenny Wormald) verhuist van Boston naar het zuidelijke plaatsje Bomont, waar het een stuk saaier is dan in de grote stad. Nadat er in Bomont een tragisch ongeluk plaatsvond, waarbij vijf jongeren na een avond stappen om het leven kwamen, heeft gemeenteraadslid en dominee Shaw Moore (Dennis Quaid) harde muziek en dansen verboden. Ren trekt zich niets aan van deze regels en tijdens een van de feestjes wordt hij ook nog verliefd op Ariel (Julianne Hough) de dochter van dominee Shaw Moore…

WINNEN!
Deelnemen kan heel eenvoudig; je maakt zelfs via drie verschillende wegen kans.

1. Volg @jongerenblog op twitter en stuur ons het volgende berichtje: @jongerenblog ik volg jullie en maak daarmee kans op het Footloose-pakket.
2. Natuurlijk vind je onze Facebook-pagina leuk. Heb je nog niet op ‘like’ geklikt, doe dit dan snel en tag jezelf in de foto, die op ons prikbord staat. Neem ook eens een kijkje op de Facebook-pagina van Footloose.
3. Mail naar [email protected] waarom jij dit pakket wil winnen.

Lees ook:Win! 538 Hitzone 59 @Jongerenblog
Lees ook:Paranormal Activity 3: win camera @jongerenblog
Lees ook:Win! Clutch uit Sylvia’s Secrets Collection
Lees ook:Towerheist in de bios – win prijzen @Jongerenblog
Lees ook:Schaamhaar scheren in hartje; Win Ladyshape Shaping Tool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>