Ontwerp boardshort of bikini voor Protest SS14 en win

Voor de zomer van 2014 is Protest op zoek naar jongeren om een bikini of boardshort te ontwerpen. De meest originele print zal niet alleen geproduceerd en verkocht worden, de beste designer gaat ook nog eens naar huis met een toffe prijs!

Eén van de thema’s waar Protest hun zomercollectie op baseert is ‘60’s NOW!’. Vergeet hippies, flower power en Woodstock, maar denk hierbij aan Twiggy, beatpop en pop art. Op de Facebookpagina van Protest kun je een template downloaden. Wees er snel bij, want voor 3 maart moet je design binnen zijn.

Alle inzendingen zullen beoordeeld worden door een vakkundige jury. De beste print zal in stores verkocht worden en daarbij wordt deze ook gebruikt voor een retro- style VESPA voor marketingdoeleinden. Natuurlijk gaat de winnaar zelf ook niet met lege handen naar huis: de beste designer krijgt namelijk een surfboard compleet in eigen print!

Raap al je creativiteit bij elkaar, laat je fantasie de vrije loop en verras. Ter inspiratie kun je terecht op Pinterest. Het template kun je hier downloaden.

Lees ook:Bouw je eigen boutiek!
Lees ook:Gangnam Style van Psy in Just Dance 4
Lees ook:Het gezicht van MegaKeuze.nl
Lees ook:Win hippe hoesjes en bescherm je smartphone!
Lees ook:Zaterdag demonstreren op de Dam, of helemaal wegblijven!?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>