Sneeuw is ontzettend irritant

http://www.bakerlite.co.uk/pics/England/Manchester/snowball.jpgIk heb een hekel aan sneeuw. Ten eerste omdat ik mini-stapjes op straat moet nemen omdat ik anders val, en ten tweede omdat er van die vervelende jochies van een jaar of 15 het leuk vinden om de buurt te terroriseren met die vervelende sneeuwballen. Proberen niet te vallen, en sneeuwballen ontwijken is niet mijn favoriete sport. Sneeuw kan heel wat agressie uitlokken, net zoals vandaag: een man uit Utrecht is met een honkbalknuppel in elkaar geslagen vanwege een sneeuwballengevecht…

Nadat jongens een sneeuwballengevecht hadden met een 66 jarige man, werd de man nogal boos op een van de jongens en pakte hem vast en zeepte hem in.

De 33 jarige vader van de ingezeepte jongen ging later naar het huis van de 66 jarige man. Vader kwam verhaal halen maar de bejaarde man tripte en sloeg op de vader in met een honkbalknuppel. De gewelddadige bejaarde is aangehouden voor poging tot zware mishandeling.

Naast gevechten leidt sneeuw ook tot ongelukken op de weg, files, vertraging met de trein en ook het voetbal wordt afgelast. Doe mij maar een zonnetje, en snel ook!

Lees ook:Jongen mishandeld om sneeuwbal
Lees ook:Sneeuwbalgooiers aan verkeerde adres
Lees ook:De honkbalknuppel strikes again
Lees ook:Jongen (16) vermoordt vader om slechte schoolprestaties
Lees ook:Jongeren belemmeren arrestatie dronken man

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sneeuw is ontzettend irritant

  1. Yoran

    Ho eens! Belachelijk zeg! Dat iemand bijna ( of helemaal ) wordt vermoord door een sneeuwbal!
    Ik vind dat als je zonodig sneeuwballen moet gooien, dat je dan wel even oplet of diegene het nou zo leuk vind…

      /   Reply  / 
  2. Donna

    Ik ben dol op sneeuw Misschien, ga ik later naar een koud land emigreren.
    Maar ik ben het er absoluut mee eens, dat die agressie alemaal niet hoeft. Een sneeuwballen gevecht kan ook leuk zijn.. En daarna met z’n allen onder een dikke deken, met en kop warme chocola voor de open haard..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>